HABANERO FRESH-MEX

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 211 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Habanero Fresh-Mex. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 21:25 Heerlijk eten !!!! Was helaas al wel wat afgekoeld. Moesten ook wel erg lang op wachten 45 min . Maar de smaak was superrrr lekker kan het aanraden !!!!
16 jul 2024 om 21:23 Langzaam gegaarde vlees is stoofvlees, moet je van houden, consome is superzout en 50 ml. Te duur, te weinig, goedkope ingrediënten. Eens en nooit meer
11 jul 2024 om 23:28 Aardige bezorger. Maaltijd is genoeg, lekker fris en erg lekker. Verse produkten. Eerste keer besteld maar zal zeker vaker bestellen.
9 jul 2024 om 23:10 Misschien kwam het omdat ze bijna gingen sluiten maar het vlees was taai en er zat geen ui of koriander op de birrira tacos.. bezorging was met 30min
7 jul 2024 om 19:18 Ik werd door Habanero gebeld omdat ik iets vreemds had besteld en ze wilde zeker weten of de bestelling klopte. Heel fijn dat ze meedenken! De bestelling werd binnen 30 minuten bezorgd en we hebben heerlijk gegeten.
6 jul 2024 om 0:30 Heerlijk gegeten en snel bezorgd!!!
29 jun 2024 om 15:04 Eten was koud en vet en voldeed niet aan de verwachtingen
23 jun 2024 om 19:17 Erg klantvriendelijk! Goed bezig jongens
19 jun 2024 om 23:08 Per ongeluk een”make your own” bowl besteld in plaats van burrito. De bowl is wel erg duur in vergelijking met de burrito, erg weinig vlees, te veel rijst, had extra vlees besteld.
14 jun 2024 om 10:26 Dit was niet mijn 1e keer bestellen dus ik was bekend met het eten. Helaas was het deze keer niet te eten. Geen smaak en niet de bekende rode birria saus/vlees. Ook zat er op de nachoschotel alleen kaas+vlees en niet de overige standaar ingrediënten.
26 mei 2024 om 17:41 Eten was niet bijzonder en koud.
10 mei 2024 om 17:12 Snel en lekker